Skip to main content

 

 

αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη!

 

 

Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος αποτρίχωσης με laser αλεξανδρίτη έχει υπερνικήσει όλες τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Είναι η μόνη μέθοδος η οποία μπορεί να φέρει οριστικά αποτελέσματα σε ελάχιστο αριθμό συνεδριών.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αποτρίχωσης με laser alexandrite είναι  ότι εκπέμπει σε ένα μόνο μήκος κύματος (755nm) το οποίο επιτρέπει στη δέσμη φωτός να απορροφηθεί εξ ολοκλήρου από τον θύλακα της τρίχας και να μην απορροφηθεί καθόλου ενέργεια από  την μελανίνη του δέρματος.

Αυτό καθιστά την αποτρίχωση με λέιζερ αλεξανδρίτη ως την ποιο αποδοτική.

Το πλεονέκτημα αυτό έρχεται να εξελίξει το μηχάνημα της DEKA. Η χειρολαβή του Motus AX πραγματοποιεί συνεδρίες σε άμεση επαφή με το δέρμα οπόταν όλοι η ενέργεια του μηχανήματος μεταφέρεται στη τρίχα.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=lzfeK9pbWmE

 

 

Ένας άλλος λόγος ο οποίος κάνει την αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη την καλύτερη είναι το θέμα του πόνου.

Όσοι έχουν δοκιμάσει παλιότερα αποτρίχωση με λέιζερ έχουν να θυμούνται τον περίεργο πόνο τον οποίο προκαλούσε.

Όπως έχουμε αναφερθεί και πιο πάνω, τα μηχανήματα αποτρίχωσης αλεξανδρίτη έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίζουν την μελανίνη της τρίχας από αυτή του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιορίζει στο ελάχιστο τον πόνο.

Σε άλλο ένα τομέα έρχεται το Motus AX  (μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιούμε στο Dona Laser Beauty Centre), να εξελίξει το πλεονέκτημα αυτό. Το Motus AX χρησιμοποιεί κεφαλή από πραγματικό ζαφείρι.

Το ορυκτό αυτό φημίζεται για την δυνατότητα του να μεταδίδει την θερμότητα. Όταν έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα απορροφά τις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται στην περιοχή και παράλληλα μεταδίδει χαμηλές.

Το συνηθέστερο σχόλιο το οποίο λαμβάνουμε από τους πελάτες μας κατά την διάρκεια των συνεδριών είναι ότι δεν νιώθουν καθόλου πόνο ενώ ήταν προετοιμαζμένοι για το αντίθετο.

 

 

https://videopress.com/v/ANtmPaw2?resizeToParent=true&cover=true&preloadContent=metadata&useAverageColor=true

 

 

Το laser Αλεξανδρίτη αλλά και γενικότερα τα ιατρικά laser τρίτης γενιάς, αποτελούν την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης. Αφήνουν ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς του δέρματος.

Επίσης, οι επιχώριοι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου το laser δεν μπορεί να εισχωρήσει. Φτάνει μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής.

Όσον αφορά στην προστασία των ματιών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, απαιτείται η χρήση ειδικών γυαλιών για όλους τους παρευρισκόμενους, τα οποία  καλύπτουν την όραση στο ανάλογο μήκος κύματος του λέιζερ.

 

 

laser αλεξανδρίτη motus AX

 

 

 

Leave a Reply