Skip to main content

Μύθοι γύρω απο την αποτρίχωση με laser.

Όταν κάτι νέο έρχεται να αλλάξει το παλιό πάντα υπάρχει δυσπιστία και αντίσταση στο να δεχτούμε αυτή την αλλαγή. Το ίδιο γίνετε τα τελευταία χρόνια και με την αποτρίχωση με την μέθοδο laser.

Οι μύθοι για την αποτρίχωση με laser πάρα πολλοι. To άρθρο αυτό έρχεται να καταρρίψει όλους τους μύθους γύρω από την αποτρίχωση laser.


Mύθος 1: Δεν είναι ασφαλές.

Αυτός ο μύθος έχει δημιουργηθεί από τα παλιάς τεχνολογίας μηχανήματα τα οποία δεν συγκρίνονται καθ ουδένα λόγο με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα laser (Motus AX Αλεξανδρίτη) το οποίο διαθέτει το κέντρο laser μας.

Πρόκειται για μια εντελώς ακίνδυνη δέσμη φωτός, που απελευθερώνετε από το Motus AX και στοχεύει αποκλειστικά το θύλακα της τρίχας και δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την γύρω περιοχή.

Είναι η μοναδική θεραπεία ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που πραγματοποιείται με ασφάλεια σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς να ενέχει κινδύνους.

Mύθος 1: Δεν είναι ασφαλές.  Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Mύθος 2: Η αποτρίχωση με laser είναι επώδυνη.

Ο μύθος αυτός δεν έχει δημιουργηθεί από το τίποτα.

Τα πρώτα μηχανήματα αποτρίχωσης laser ήταν αρκετά επώδυνα αφού δεν μπορούσαν μα ξεχωρίσουν την τρίχα από το δέρμα στη γύρω περιοχή.

Αυτό έχει αλλάξει πλέον αφού με το Motus AX η απαιτούμενη θερμοκρασία για την καταστροφή του θύλακα της τρίχας επιτυγχάνεται σταδιακά και όχι ακαριαία όπως τα κλασικά laser αλεξανδρίτη, που είναι και ο λόγος που τα καθιστά τόσο επίπονα.

Mύθος 2: Η αποτρίχωση με laser είναι επώδυνη. 

Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Μύθος 3: Δεν μπορούν να γίνουν θεραπείες σε σκούρο δέρμα.

Τα παλιάς τεχνολογίας μηχανήματα αλεξανδρίτη δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε θεραπείες σε σκούρο δέρμα, αφού προκαλούσαν έντονο πόνο αλλά και εγκαύματα.

Ο λόγος ήταν ότι τα laser αυτά αν και χρησιμοποιούσαν την μέθοδο αλεξανδρίτη, δεν είχαν όλες τις νέες τεχνολογίες που φέρνει μαζί του το MOTUS AX.

Στο Dona Laser Beauty Centre μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα σε όλα τα χρώματα δέρματος αλλά και τρίχας (εκτός άσπρης).

Μύθος 3: Δεν μπορούν να γίνουν θεραπείες σε σκούρο δέρμα. 

Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Μύθος 4: Η αποτρίχωση με laser είναι πολύ ακριβή.

To κόστος για αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη και συγκεκριμένα με το Motus AX δεν είναι ψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι στο τέλος των συνεδριών θα απολαύσετε μόνιμα αποτελέσματα.

Αν επιλέξετε κάποια άλλη μέθοδο για αποτρίχωση (φωτόλυση, κερί, ξυραφάκι, αποτριχωτικές μηχανές και κρέμες) εκτός του ότι είναι αρκετά πιό επώδυνες δεν χαρίζουν μόνιμα αποτελέσματα.

Με όλες τις άλλες μεθόδους θα πρέπει να συνεχίσετε το ίδιο τελετουργικό και το κόστος για την υπόλοιπη σας ζωή, ενώ στο ενδιάμεσο θα δείτε τις τρίχες να φουντώνουν.

Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη συνιστάτε από όλους τους δερματολόγους ως η καλύτερη και μονιμότερη λύση για την αποτρίχωση. Δεν επηρεάζει την γύρω περιοχή παρά μόνο τον θύλακα της τρίχας.

Μύθος 4: Η αποτρίχωση με laser είναι πολύ ακριβή.

Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Μύθος 5: Δεν πρέπει να ξυρίσω τις περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία πρίν το ραντεβού.

Οι περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία επιβάλετε να ξυριστούν πριν το ραντεβού σας.

Ο λόγος είναι απλός. Το Motus AX αλεξανδρίτη στοχεύει στον θύλακα της τρίχας και όχι την ίδια την τρίχα.

Τα παλιάς τεχνολογίας μηχανήματα στόχευαν την τρίχα. Aυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρειάζονται πολύ περισσότερες συνεδρίες για να δείτε μείωση της τριχοφυΐας.

Στο κέντρο laser μας η αποτρίχωση με laser εξελίχθηκε!

Μύθος 5: Δεν πρέπει να ξυρίσω τις περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία πρίν το ραντεβού. 

Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Μύθος 6: H αποτρίχωση με laser προκαλεί προβληματα υγείας.

Η δέσμη φωτός που εκπέμπετε από το laser αλεξανδρίτη δεν είναι καθόλου επιβλαβές για την υγεία μας. Aυτό επιβεβαιώνετε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φάρμακων (FDA).

Οι παλμοί της φωτεινής ενέργειας που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ σχεδιάζονται μόνο για την θέρμανση και την καταστροφή του θύλακα της τρίχας.

Όλες οι άλλες μέθoδοι αποτρίχωσης προκαλούν διάφορα δερματολογικά προβλήματα τα οποία παύουν να υφίστανται μόνο με laser αποτρίχωση (θυλακίτιδα, ερεθισμοί, ευρυαγγείες, δασυτριχισμός κ.α).

Μύθος 6: H αποτρίχωση με laser προκαλεί προβληματα υγείας. 

Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Μύθος 7: Η αποτρίχωση με laser προκαλεί την ανάπτυξη των μαλλίων πιο πυκνή και συχνή.

Η αποτρίχωση με το ιατρικό laser Motus AX όχι μόνο δεν προκαλεί αύξηση της πυκνότητας των τριχών αλλά μειώνει δραστικά την τριχοφυΐα.

Θα δείτε ορατή διαφορά της πυκνότητας και του πάχους των τριχών όσο προχωράμε στις συνεδρίες.

Ενώ αν συνεχίσετε τις αποτριχώσεις με όλες τις άλλες μεθόδους θα παρατηρήσετε αύξηση του ρυθμού αναπτυξης των τριχών.

Μύθος 7: Η αποτρίχωση με laser προκαλεί την ανάπτυξη των μαλλίων πιο πυκνή και συχνή. 

Μύθοι αποτρίχωση με laser.

Η αποτρίχωση με laser και συγκεκριμένα με το ιατρικό Motus AX της ιταλικής DEKA είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα αποτρίχωσης.  

Χρησιμοποιεί πρωτοπόρες τεχνολογίες οι οποίες υπόσχονται σίγουρη μείωση τις τριχοφυΐας σε λιγότερες συνεδρίες από τα υπόλοιπα μηχανήματα. Το κυριότερο του προτέρημα είναι ότι δεν είναι εντελώς ανώδυνο.

Εμπιστευτείτε το κέντρο laser μας και θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.


Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας:

Καλέστε μας στο 96046898

Online Appointment

Leave a Reply